סדנאת שמרים
ב 11/11/15 ב 18:30 בקדימה
כמה פעמים רצית להכין מאפה שמרים?
קרואסון או גביניות..
בסדנה נלמד את סודות האפייה עם שמרים. כל משתתף מכין ומקבל 3 סוגים של מאפי שמרים:
בצק שמרים קלאסי – פלצ'ינטה, כיס גבינה.
בצק שמרים דמוי עלים – קרואסון במלית קרם שקדים.
לחם פרנה מרוקאי בשילוב קמח מלא
מאפה שמרים במלית פסטו /עגבניות מיובשות/טונה
אחרי הסדנא הזו תראי כמה קל ופשוט להכין מאפה שמריםמאפה שמרים מלוח במלית פסטו ועגבניות מיובשות.
מועד הסדנא
11/11/15 בערב
עלות הסדנא
ל 3 הנרשמים הראשונים - 230 ש"ח
עלות רגילה - 250 ש"ח
בהרשמה לשניים מחיר למשתתף - 220 ש"ח
אביבית שחר
בישול ואפיה היו עבורי תמיד מקור לתרפיה מהלחץ היום יומי בעבודה.שני סוגי מזון היו עקב אכילס שלי מבחינת הנאת הכנה…בצק שמרים וקישים שנורא אהבתי לאכול אצל אחרים…עד שהגעתי אליך לסדנאות .מעבר לכייף העצום של לבלות אצלך במטבח ,לטעום ולחוות את האוכל והכנתו בצורה אחרת גיליתי שלאפות בשמרים "קטן עלי" וקישים זה באמת משחק ילדים.היום עיקר האפיה שלי היא בשמרים והארוח החלבי שלי השתדרג בכמה רמות.
את פשוט קוסמת!!!!!
תודה אהובה
אביבית שחר
.
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר
להרשמה לסדנא מלאו את
הפרטים או התקשרו 050-7226446